Stiri

Anunt pentru cetatenii comunei

Primaria comunei Corbu, judetul Harghita anunta toti cetatenii comunei Corbu, potrivit articolului II din Legea nr.231 din 2 august 2018, ca se pot formula cereri in vederea construirii si/sau reconstruirii dreptului de proprietate pentru terenuri situate in intravilanul localitatilor. Conditiile sunt specificate in documentul atasat.

Share This:

Citeste.

REZULTAT SELECTIE DOSARE CONCURS

Share This:

Citeste.

Anunt concurs post vacant

Primaria comunei Corbu, judetul Harghita organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice vacante de Inspector superior, clasa I,  in cadrul Compartiment Agricol, Proiecte-Programe, Urbanism si Achizitii publice.

Share This:

Citeste.

MESAJ ADRESAT CORBENILOR CARE - LUNI 23 APRILIE 2018 - ÎȘI SERBEAZĂ ZIUA NUMELUI

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă  aducă liniște și pace și să nu lase ca   speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră.
La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Primarul comunei Corbu
Romeo Țepeș-Focșa

Share This:

Citeste.

Anunt important

Prin prezenta vă informăm că începând cu data de 05.03.2018, în baza adresei ANCPI nr. 5229 din 28.02.2018, la nivelul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Harghita și a birourilor teritoriale din județ, respectiv BCPI Miercurea Ciuc, BCPI Odorheiu Secuiesc, BCPI Gheorgheni și BCPI Toplița, programul de lucru se modifică astfel:

Luni, marți, miercuri și joi – între orele 8.00 – 16.30

 

          Vineri                        – între orele 8.00 – 14.00

Mulțumim!

Conducerea OCPI Harghita

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.