Stiri

MESAJ ADRESAT CORBENILOR CARE PE 6 DECEMBRIE 2018 ÎȘI SERBEAZĂ ZIUA NUMELUI

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani,  multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.

PRIMARUL COMUNEI CORBU

Romeo Țepeș-Focșa

Share This:

Citeste.

Invitație pentru Cetățenii Comunei Corbu!

Vineri 30 Noiembrie începând cu ora 11,00 in centrul localității debutează manifestările dedicate ZILEI DE 1 DECEMBRIE și a CENTENARULUI MARII UNIRI: ceremonial religios, depunere de coroane, alocuțiuni, defilare cu participarea Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu“ Miercurea Ciuc, Inspectoratul Județean de Jandarmi Harghita, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Oltul” al județului Harghita și un scurt spectacol artistic.

Share This:

Citeste.

MESAJ ADRESAT CORBENILOR CARE POARTĂ NUMELE SFÂNTULUI ANDREI!

 

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște, pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

 

 

PRIMARUL COMUNEI CORBU,

Romeo Țepeș-Focșa

Share This:

Citeste.

Actiuni si evenimente frumoase in an centenar

ACȚIUNI ȘI EVENIMENTE FRUMOASE ÎN AN CENTENAR LA CORBU ORGANIZATE DE
LICEUL TEHNOLOGIC CORBU –  PRIMĂRIA CORBU, ÎMPREUNĂ CU INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN HARGHITA
MULȚUMIRI TUTUROR CELOR IMPLICAȚI !
PRIMAR
Țepeș-Focșa Romeo

Share This:

Citeste.

Anunt pentru cetatenii comunei

Primaria comunei Corbu, judetul Harghita anunta toti cetatenii comunei Corbu, potrivit articolului II din Legea nr.231 din 2 august 2018, ca se pot formula cereri in vederea construirii si/sau reconstruirii dreptului de proprietate pentru terenuri situate in intravilanul localitatilor. Conditiile sunt specificate in documentul atasat.

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.