Stiri

Anunt cereri lemn de fos si constructie

Cererile pentru cumpararea lemnului de foc si constructie pe anul 2018, se depun la primaria Comunei Corbu pana la data de 31 iulie 2018 inclusiv. Atasat regasiti conditiile:

Share This:

Citeste.

La Multi Ani!!!

 

 

O dată pe an avem ocazia să lăsăm totul în urmă și să luăm viața de la zero. Tot ce nu am realizat în anul care se încheie nu mai este un insucces ci un deziderat pentru anul următor. Vă dorim dragi locuitori ai comunei Corbu, un an plin de sănătate și bucurii, să puteți duce la bun sfârșit toate planurile pe care vi le faceți. Să aveți parte de o petrecere pe cinste, alături de prieteni și de familie. Anul care vine să fie unul și mai bun ca cel care se încheie!

La mulți ani!

 

Primar Romeo Țepeș-Focșa

Viceprimar  Sebastian Spaciu

Consiliul Local Corbu

Share This:

Citeste.

PES Activists Harghita

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, am venit în sprijinul unei familii cu trei copii, crescuți doar de bunică, din Comuna Corbu, județul Harghita!
În demersul nostru l-am provocat pe primarul comunei, Țepeș Focșa Romeo, căruia îi mulțumim pentru tot sprijinul și implicarea de care a dat dovadă! Ne-au ajutat să împodobim bradul coordonatorul PES România, Victor Negrescu, ministrul Afacerilor Europene, Janina Sitaru, secretar executiv PES România, precum și alți colegi de la PES România.
Mulțumim tuturor pentru implicare și ajutor! 

 

Sursa:https://www.facebook.com/pg/pesactivists.harghita/about/?ref=page_internal

Share This:

Citeste.

Festivitatile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei la Corbu!

Share This:

Citeste.

Anunt important

A N U N Ț

Ocolul Silvic Tulgheș vinde lemn de construcție și de foc disponibil pe raza comunei Corbu persoanelor fizice, conform adresei de mai jos.

Cererile se depun la Primăria comunei Corbu până la data de 30 noiembrie 2017 inclusiv.

 

VICEPRIMARUL COMUNEI CORBU

SPACIU SEBASTIAN

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.