Stiri

MESAJ ADRESAT CORBENILOR CARE - LUNI 23 APRILIE 2018 - ÎȘI SERBEAZĂ ZIUA NUMELUI

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă  aducă liniște și pace și să nu lase ca   speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră.
La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Primarul comunei Corbu
Romeo Țepeș-Focșa

Share This:

Citeste.

Anunt important

Prin prezenta vă informăm că începând cu data de 05.03.2018, în baza adresei ANCPI nr. 5229 din 28.02.2018, la nivelul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Harghita și a birourilor teritoriale din județ, respectiv BCPI Miercurea Ciuc, BCPI Odorheiu Secuiesc, BCPI Gheorgheni și BCPI Toplița, programul de lucru se modifică astfel:

Luni, marți, miercuri și joi – între orele 8.00 – 16.30

 

          Vineri                        – între orele 8.00 – 14.00

Mulțumim!

Conducerea OCPI Harghita

Share This:

Citeste.

Din partea Primarului Comunei Corbu si a Consiliului Local

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru doamnele si domnisoarele din comuna Corbu,  persoane mai speciale decât toate anotimpurile!

O primavara insorita si plina de bucurii, impreuna cu un gand curat! La multi ani de 1 Martie!

Share This:

Citeste.

Anunt cereri lemn de foc si constructie

Cererile pentru cumpararea lemnului de foc si constructie pe anul 2018, se depun la primaria Comunei Corbu pana la data de 31 iulie 2018 inclusiv. Atasat regasiti conditiile:

Share This:

Citeste.

La Multi Ani!!!

 

 

O dată pe an avem ocazia să lăsăm totul în urmă și să luăm viața de la zero. Tot ce nu am realizat în anul care se încheie nu mai este un insucces ci un deziderat pentru anul următor. Vă dorim dragi locuitori ai comunei Corbu, un an plin de sănătate și bucurii, să puteți duce la bun sfârșit toate planurile pe care vi le faceți. Să aveți parte de o petrecere pe cinste, alături de prieteni și de familie. Anul care vine să fie unul și mai bun ca cel care se încheie!

La mulți ani!

 

Primar Romeo Țepeș-Focșa

Viceprimar  Sebastian Spaciu

Consiliul Local Corbu

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.