Balmoșul la el acasă!!!

Consiliul Local si Primăria Comunei Corbu va invita, duminica 16 septembrie 2018, sa participam impreuna la BALMOȘUL LA EL ACASĂ, incepand cu ora 14.00 Share This:

Anunt concurs post vacant

Primaria comunei Corbu, judetul Harghita organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice vacante de Inspector superior, clasa I,  in cadrul Compartiment Agricol, Proiecte-Programe, Urbanism si Achizitii publice. Share This:

Anunt din partea d-lui primar Țepeș-Focșa Romeo

Duminică, 27 mai 2018, corbenii au sărbătorit ZIUA COMUNEI. Au participat personalități importante de la nivel central, județean și local, locuitori ai comunei Corbu și din localitățile învecinate. Am avut parte de mult soare, muzică bună, decență și distracție pe cinste! Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența și să ne întâlnim sănătoși, anul viitor de Rusalii!   PRIMARUL COMUNEI CORBU, Țepeș-Focșa Romeo Share This:

MESAJ ADRESAT CORBENILOR CARE – LUNI 23 APRILIE 2018 – ÎȘI SERBEAZĂ ZIUA NUMELUI

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă  aducă liniște și pace și să nu lase ca   speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! Primarul comunei Corbu Romeo Țepeș-Focșa Share This:

Mesajul Primarului Comunei Corbu pentru locuitorii comunei și nu numai!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!  HRISTOS A ÎNVIAT !   Share This:

Pentru doamnele și domnișoarele din comuna Corbu !

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de … Citeste mai mult…